Spring naar de inhoud

De trainingen gaan door op:
maandag, woensdag en vrijdag van 18u45 tot 19u30
zaterdag is er een PRE-training van 8u45 tot 9u45


Als u uw kind registreert zal u gevraagd worden twee dagen te kiezen wanneer uw kind kan komen trainen. Het is natuurlijk niet verboden dat hij/zij maar 1 dag komt trainen maar hij/zij kan maximum 2 dagen komen trainen! Deze trainingen zijn niet competitief gericht, deze dienen om elke zwemslag onder de knie te krijgen. Uw kind moet in het bezit zijn van een brevet van 100m schoolslag!

Men begint bij schoolslag. Wanneer men deze slag zo goed mogelijk beheerst gaat men door naar de volgende groep. Daar leert het kind rugslag. Daarna wordt er crawl aangeleerd. Als laatste wordt de vlinderslag aangeleerd en de eerder geleerde slagen worden steeds onderhouden.

Doordat het veilig en leuk moet blijven voor de kinderen werken we met een inschrijvingslimiet en daarbij met een wachtlijst. Door aan de hoge vraag tegemoet te komen, kunnen vanaf nu alle nieuwe leden starten met de PRE-training op zaterdagen. Tijdens deze trainingen kan men ook eerst een test-training volgen. Wanneer er dan een plaats vrijkomt tijdens de trainingen in de week zullen de trainers u meteen op de hoogte brengen dat uw kind kan doorschuiven van zaterdag naar de gekozen dag(en) tijdens de week.

U kan uw kind met onderstaand formulier inschrijven:
(gelieve de gegevens van uw kind in te vullen!)

Bij inschrijving gaat u akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens. Wij geven de informatie niet door aan derden maar gebruiken dit enkel voor nodige doeleinden zoals verzekeringen. De gegevens worden bewaard tot het einde van het lidmaatschap.