Kijk-wat-ik-kan wedstrijd

Aan alle niet competitiezwemmers

Beste zwemmers en sympathisanten

Dit jaar willen we opnieuw een “kijk-wat-ik-kan wedstrijd” organiseren. Dit geeft aan onze zwemmers de mogelijkheid om aan familie en vrienden te laten zien wat de zwemlessen of de vele uren trainen opgeleverd hebben. Voor het eerst nodigen we ook zwemmers van 2 bevriende clubs uit . Je kan je inschrijven aan de balie van het zwembad of via mail simelynwilly@gmail.com. Inschrijving kost één symbolische euro voor leden en 2 euro indien je afkomstig bent van een andere club
Ook onze jongste zwemmers uit de zwemschool, die één of meerdere brevetten hebben, kunnen deelnemen . Voor hen organiseren we  speciaal korte wedstrijdjes van slechts 20 meter schoolslag.
Tevens is het een unieke gelegenheid om jullie als ouder eens extra te betrekken bij dit hele zwemgebeuren . Voor hen, als jonge zwemmer, is uw steun en uw aanwezigheid enorm belangrijk, het is enorm motiverend en maakt deze wedstrijd tot een onvergetelijk moment. We stellen het dan ook enorm op prijs mocht u en uw familie erbij kunnen zijn, supporterend aan de rand van het zwembad.
We nodigen jullie dan ook vriendelijk uit op deze wedstrijd op zaterdag 4 mei aanstaande in het zwembad  De Warande te Wetteren. We starten vanaf 18,30 uur met de wedstrijden. We sluiten af met een prijsuitreiking met een medaille voor elke deelnemer.
Gelieve wel tijdig in te tekenen aangezien het opstellen van deze wedstrijdlijsten wel wat extra werk vraagt. Dus graag intekenen ten laatste op maandag 22 april.

Je vindt HIER de wedstrijden waarvoor uw kind kan inschrijven. Bij de inschrijving vermeldt u de naam, geboortejaar en gekozen wedstrijd(en). 
Inschrijven kan via mail: simelynwilly@gmail.com of via telefoon: 0479 291 961.


We hopen jullie daar allemaal te mogen begroeten!

Het bestuur van Koninklijke Zwemvereniging ‘Wetthra’ vzw.